Het was helaas te verwachten maar toch: tot mijn spijt moet ik melden dat mijn show in
AFAS Live van 26 september 2020 zal worden verplaatst. De aanhoudende overheidsmaatregelen om het coronavirus te bestrijden hebben tot dit besluit geleid. Het is een enorme teleurstelling voor mij, de band, crew en natuurlijk ook voor iedereen die kaarten heeft gekocht. Maar we willen boven alles dat de gezondheid van onze bezoekers op geen enkele manier in het geding komt.

Uiteraard hebben we direct een vervangende datum vastgelegd in 2021, en wel op vrijdag 4 juni 2021. Je reeds gekochte kaart blijft geldig voor de vervangende datum, daar hoef je verder niets voor te doen. Ook ontvang je hierover een e-mail.

Ik had niets liever dan mijn allergrootste show tot nu toe met je willen vieren. Een ode aan het leven dat we met z’n allen, en met name met jou, graag al hadden willen brengen. Maar we moeten allemaal nog even geduld hebben. Ik kan dan ook niet wachten je te zien volgend jaar op 4 juni om er een onvergetelijke avond samen van te maken en het leven te vieren!

Liefde! Diggy Dex

Tickets aanschaffen om ook op 4 juni 2021 een Ode Aan Het Leven te brengen? Klik hier.

PS: Kan je ├ęcht niet op de vervangende datum? Dat is heel jammer, maar ook daar is een oplossing
voor. Vul binnen 4 weken (uiterlijk tot en met 22 september 2020) dit formulier in en je zal het geld van je kaartjes uiterlijk binnen 6 weken terug ontvangen. Ik zie je dan heel graag weer bij een andere show!